Tapahtumat ja uutiset

Osallistu arvontaan!

Suomalaisapu ry on saanut lahjoituksena laadukkaat Boss-merkkiset rannekellot. Koska rannekello ei ole mikään välttämättömyys, kuten esimerkiksi vaatteet tai hygieniatarvikkeet, olemme sopineet lahjoittajan kanssa, että voimme järjestää arvonnan jossa palkintona on nyt toinen kyseisistä kelloista.

Arvontaan voi osallistua kuukauden ajan http://www.suomalaisapu.fi/ota-yhteytta/ -sivun kautta. Merkitse kaavakkeeseen aiheeksi ARVONTA, lisäksi nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi (vapaaehtoinen). Jokaiselle osallistujalle määritetään arvontanumero ja arvonta suoritetaan elokuun alussa sekä sen päättymisestä ilmoitetaan erikseen, kuten myös voittajalle ilmoitetaan ja kysytään tämän jälkeen tarvittavat yhteystiedot.

Suomalaisavun vapaaehtoiset eivät voi osallistua arvontaan.

Aamulehden (18.6.2019) epäasiallisesta artikkelista huolimatta Suomalaisavun toiminta jatkuu entisellään ja miksei jatkuisi, sillä emme ole tehneet mitään väärää, vaikka Aamulehti niin yrittää vihjaillakin.
Kuten Aamulehden artikkelistakin voi lukea, Tampereen kaupunki ei ole nähnyt toiminnassamme mitään huomauttamista, jonka johdosta Metsolla olisi ollut syytä evätä pyyntöä kokoustilasta. Olemme käyttäneet Tampereen kaupungin palveluita aiemmin ja käytämme niitä myös jatkossa.
Tampereen kaupungin tarjoamat tilat ovat sekä erittäin viihtyisiä että toimivia, joten voimme hyvillä mielin suosittella niiden kayttöä myös muille järjestöille tai yhdistyksille.

Suomalaisavun vuosikokous pidettiin 22.5.2019 Tampereella pääkirjasto Metsossa, Luentosali Kanervassa. Tapahtumassa käytiin läpi mitä olimme tehneet vuoden aikana, esiteltiin uusia Suomalaisavun tukituotteita, kerrottiin tämän vuoden suunnitelmista sekä esiteltiin uudet Suomalaisapu.fi -sivut.